Sport & Spel

Jägersro onsdag 20 september kl 12.20

Delayed Footsteps

Spännande V4 på onsdag, där tre av de fyra V4-loppen är av järnklass, där det kan dyka upp nya talanger. Det blir även en Treårshandicap, där Delayed Footsteps kan ha en passande uppgift tillsammans med lärlingen Anne Nilsson Lindahl.

V5:an börjar redan i lopp 3 och i dess tre sista avdelningar ser vi arabhästar göra upp om Ramonia Cup, samt två maidenlopp för de tvååriga hästarna.

Tävlingarna visas även på ATG Live.
(länk nedan för info om hur du bäst klickar in för att se galoppens sändningar)

Övrevoll torsdag 21 september kl. 19.00

twentytwowontdo steal me global boxticker square

På torsdag tävlas det på Övrevoll i Norge och det står sju löpningar på programmet. Temat är irländsk afton och det kommer också att ridas tre ponnylopp under kvällen.

I dagens första lopp, en tvåårslöpning är Pia Höioms nyförvärv Twentytwowontdo stor favorit. Stoet avslutade sin karriär i England med seger och har följt upp den med två raka segrar i Skandinavien där hon hittills är obesegrad. Största hotet kan Bent Olsens Queen Estoril vara men mycket tyder på att Twentytwowontdo tar sin fjärde raka seger här.

Dagens streckspel är V65 och V4. Som vanligt följer du tävlingarna via ATG-live. (länk nedan för info om hur du bäst klickar in för att se galoppens sändningar)

Bro Park fredag 22 september kl 18.00

bro park nummervojlock square

BREEDERS-DAGEN! Uppfödarnas stora dag med Breeders' Trophy Classic, Breeders' Trophy Juvenile, Breeders' Trophy Sprint, Milers och Stayers.

Den skandinaviska eliten är samlad för att dela på fina prispengar i Breeders-loppen, och dessutom får vi se de bästa arabiska fullbloden i Lill Sham Cup och Skogsracet för amatörryttare med 14 ekipage; en spännande inledning på V4:an!

Breeders-dagen ingår i konceptet Festival of Swedish Racing, som innefattar SÅEF:s Åringsauktion på Happy Tammsvik på lördag den 23 september, och Stockholm Cup-dagen på söndag den 24 september.

Tävlingarna visas även på ATG Live.
(länk nedan för info om hur du bäst klickar in för att se galoppens sändningar)

Bro Park söndag 24 september kl 13.00

shlm_Cup

STOCKHOLM CUP-DAGEN! Stockholm Cup International (Gr3), Taittinger Bro Park Open Sprint (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Svealandlöpning, Herbert Sachs Memorial, Prix de l'ARK

Årets höjdpunkt vid huvudstadsbanan med elva lopp och Grand Slam75-spel med Jackpot, där en eventuell ensam vinnare garanteras 10 miljoner kronor i utdelning!

Högklassig sport, festlig inramning med hattparader och många andra aktiviteter för hela familjen, inklusive ponnygalopp, tipspromenad, med mera.

Tävlingarna visas även på ATG Live.
(länk nedan för info om hur du bäst klickar in för att se galoppens sändningar)

Visa fler

Vill du veta mer om galopp?

Är du intresserad av att lära dig lite mer om vår fartfyllda sport?

ur boxarna
Ons
20
September

Kommande

Tävling på Jägersro Galopp

Favoritbetonad lunch på Jägersro

Efesos favorit i Breeders' Trophy Stayer

Stockholm Cup-lopp vi minns

Tränarintervjuer Jägersro onsdag 20/9

Nyhetsarkiv

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan